Προσφορές
  Προετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι και σας προσφέρουμε απολύμανση κλιματιστικού & έλεγχο καλής λειτουργίας μόνο με 10€ (με ειδική τιμή στην αλλαγή του γνήσιου φίλτρου A/C)! Μπορείτε να κλείσετε εύκολα και γρήγορα ραντεβού στο ☛ 2102690566-577!
 
ΚΤΕΟ με 40 €*
& Δωρεάν Οδική Βοήθεια για 1 έτος!
 
Εφ΄οσον συνδυαστεί με service με εκπτωση 20% στην εργασία!
*(δεν αφορά τυχόν πρόστιμο)
 
Αλλάξτε τώρα τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας,
με άτοκες δόσεις και κερδίστε έκπτωση έως 35%
Ζητήστε μας να τα «ξεθαμπώσουμε»!
Τα φανάρια σας καθημερινά ταλαιπωρούνται από την ηλιακή ακτινοβολία, από τις κακές καιρικές συνθήκες αλλά και από την υψηλή θερμοκρασία κατά την χρήση τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το θάμπωμα των φανών σας. Πριν αποφασίσετε να τα αντικαταστήσετε ζητήστε μας να τα ξεθαμπώσουμε, δίνοντας σας τέλεια ορατότητα κατά την νυχτερινή οδήγηση, ασφάλεια, καλύτερή εμφάνισή στο όχημά σας, αλλά και εξοικονόμηση χρημάτων από την αγορά καινούριων φανών.
 
ΕΚΠΤΩΣΗ 20%
ΔΩΡΕΑΝ ταξιδιωτική & οδική βοήθεια για 1 έτος πραγματοποιώντας το ετήσιο service του αυτοκινήτου σας στην Χ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ! 

PREMIUM ASSISTANCE
 
Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Οδικής & Ταξιδιωτικής Βοήθειας εξασφαλίζοντας εσάς και το αυτοκίνητο σας κατά τις οδικές μετακινήσεις με το πιο χαμηλό ασφάλιστρο της αγοράς.
Κοστίζει ΜΟΝΟ 35 € το έτος και απολαύστε ολοκληρωμένη κάλυψη στις μετακινήσεις σας!
 
Η Premium σε συνεργασία με την MAPFRE ASSISTENCIA (Eurosos Assistance) έχει δημιουργήσει για τους πελάτες της, ένα ολοκληρωμένο σύστημα Οδικής & Ταξιδιωτικής Βοήθειας το Premium Assistance.


Το Premium Assistance προσφέρει πλήθος από παρεχόμενες υπηρεσίες εξασφαλίζοντας και στον ποιο απαιτητικό πελάτη, τη φροντίδα που αυτός θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια των οδικών μετακινήσεων του σε ολόκληρη την Ευρώπη και στις χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο.
 
24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο η υπηρεσία της Premium είναι έτοιμη να κινητοποιήσει ένα απόλυτα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που με την πείρα που διαθέτει θα προσφέρει το συντομότερο την καλύτερη λύση.

Το ετήσιο ασφάλιστρο του προγράμματος (35 €) είναι το οικονομικότερο της αγοράς.
 

Οι υπηρεσίες που αναφέρονται ποιο κάτω παρέχονται σε περίπτωση ατυχήματος, ηλεκτρικής ή μηχανικής βλάβης:


 
Καλύψεις οχήματος:
-Επιτόπου προσπάθεια αποκατάστασης της βλάβης.
-Ρυμούλκηση αυτοκινήτου στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο
-Επαναπατρισμός στο μόνιμο τόπο κατοικίας του πελάτη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, εφ’ όσον η διάρκεια επισκευής του ξεπερνά τις 5 ημερολογιακές ημέρες.
-Εξαγωγή ή ανάσυρση του οχήματος.
-Φύλαξη οχήματος.
-Αποστολή ανταλλακτικών.
 
Καλύψεις του οδηγού & των επιβαινόντων:
-Διαμονή σε ξενοδοχείο λόγω ακινητοποίησης του αυτοκινήτου.
-Ταξίδι ή επαναπατρισμός του πελάτη στον τόπο κατοικίας του.
-Παροχή ενοικιαζόμενου οχήματος σε περίπτωση που η βλάβη δεν επιδιορθώνεται σε 48 ώρες.
-Ταξίδι του πελάτη στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρίας στον τόπο βλάβης ή ατυχήματος για την παραλαβή του επιδιορθωμένου οχήματος.
-Υπηρεσία επαγγελματία οδηγού.
-Μεταβίβαση επειγόντων μηνυμάτων.
 
Οι καλύψεις του ασφαλισμένου και των επιβαινόντων παρέχονται εφ’ όσον ο τόπος που έγινε το συμβάν βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 χλμ. από τον τόπο κατοικίας του.
 
 


 
 
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ)
Ρουβικώνος & Ζακύνθου 2, 13122 Ίλιον. Τηλ.: 210.2690.566, 210.2690.577, Fax.: 210.2635.723